Malo tjera strah u kosti

Svoj neobični talent razvio je kako bi pomogao ocu koji je doživio tešku traumu

Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 2 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 1 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 2 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 5 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 4 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) - 3 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Siniša Hotko (Foto: Nova TV) +0 Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Galerija

Slovenski "Mentalist" Siniša Hotko hipnotizer je koji svojim talentom čitanja i kontrole misli pomalo tjera strah u kosti, ali istovremeno i fascinira.

Siniša Hotko naizgled je tek običan 36-godišnji Slovenac čiji izgled isprva ničime ne odaje da se radi o pravom pravcatom hipnotizeru i mentalistu koji je proniknuo u sve najskrovitije tajne uma. On zna obuzdati i kontrolirati i svoje, ali i tuđe misli, a svoj talent koristi kako bi ljudima pomogao riješiti se trauma, strahova ili loših navika.

Pogledaj i ovo Hrvoje Vekić (Foto: Instagram) Ostvaruje snove Na Hrvojevu tužnu priču malo tko je ostao ravnodušan: Dugo mu je trebalo da pokaže dio sebe koji je skrivao

Siniša inače radi u nuklearnoj elektrani Krško kao koordinator na odjelu istraživanja, a nakon posla radi kao mentalist.

''Počeo sam s tim da sam shvatio da imam tu neku mogućnost vidjeti stvari koje drugi ne vide. Meni je to bilo sasvim normalno. Primijetio sam da moja okolina ne vidi stvari na isti način kako ih vidim ja. Počeo sam se baviti magijom, pomagati ljudima da se riješe crne magije, uroka... Mentalist zna kako funkcionira um, kako funkcioniraju naša osjetila, razumije stvari oko nas koje mi ne vidimo, ne osjećamo'', objašnjava Siniša.

Ovo je simpatičnom Slovencu već drugo polufinale u showu Supertalent u životu, a prvo je bilo u slovenskoj inačici. Opuštenim stavom, neobičnim nastupom i apsolutno fascinantnom vještinom Siniša ostavlja bez teksta, a mnoge je natjerao da se zapitaju i koje mu to moći pomažu da otkriva najskrivenije zakutke ljudskog uma. 

Gledatelji su se tako dali u rasprave te su ponudili nekoliko opcija - ili Siniša ima neobjašnjiv talent, ili jako dobro poznaje psihologiju, ili je sklopio pakt s demonskim silama koje mu omogućuju kontrolu tuđeg uma. 

U našem polufinalu Supertalenta Siniša je još jedom demonstrirao svoju vještinu čitanja misli, pa je žiri zamolio da zamisli životinje i smjesti ih u koji god ambijent želi, a zatim je pogodio tko je zamislio koju životinju, tj., otkrio je da su svi pomislili na istu stvar - antilopu u Danskoj u zoološkom vrtu. 

Naš se četveročlani žiri šokirao s kakvom je točnošću Siniša utvrdio što im je bila na pameti. A šok je tek uslijedio - pola studija zamislilo je dansku antilopu! 

"Ja sam frapirana. Uopće ne mogu vjerovati, trnci su me prošli. Pola studija je zamislilo to što ste vi zamislili!", rekla je iznenađena Maja Siniši i oduševljeno mu poručila da ju se njegov nastup jako dojmio. 

Martina je rekla da je nastup danas bio puno suvereniji, no rezultat joj se činio lošijim. 

"Uspješnost vašeg trika je 50:50", rekla je Martina, a Janko je potvrdio tu tezu iako je naglasio da je i dalje osupnut i zbunjen nastupom. 

U svakom slučaju, jedno je sigurno, Sinišin talent svakako je iznimno rijedak i drago nam je da smo ga vidjeli. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene