potvrdili šuškanja

Više se ne skrivaju i uživaju u ljubavi: Bruni Petkoviću srce je ukrala bivša supruga našeg poznatog nogometaša

Bruno Petković (Foto: Instagram) Bruno Petković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Galerija

Bruno Petković i Iva Šarić u vezi su pet mjeseci, a nogometaš je upoznao i obitelj svoje nove djevojke te se odlično slaže s njezinim bivšim suprugom.

Prije dva mjeseca proširile su se glasine da je 25-godišnji nogometaš Bruno Petković u vezi s diplomiranom ekonomisticom Ivom Šarić, a sudeći prema tvrdnjama izvora bliskih paru, oni su u vezi već pet mjeseci.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Story.hr piše kako je Bruno već bio na nekoliko večera s Ivinom obitelji, a par je donedavno i zajedno ljetovao u Betini na Murteru.

Inače, Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko pred oltar su stali 2012. godine, a o njihovu se razvodu počelo pisati pet godina kasnije. Iako su se rastali, bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sinove.

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene