melem za žene

Zgodni rukometaši plijene pozornost: Na terenu briljiraju, a na Instagramu se skidaju!

Stipe Mandalinić, Nikola Karabatić, Luka Karabatić (FOTO: Instagram) Stipe Mandalinić, Nikola Karabatić, Luka Karabatić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Alilović (Foto: Facebook) +0 Stipe Mandalinić, Nikola Karabatić, Luka Karabatić (FOTO: Instagram) Galerija

Društvene mreže itekako vrve fotografijama zgodnih rukometaša, ali i njihovih ljepših polovica.

Ne privlače pozornost navijača samo impresivnim golovima, već i dobrim izgledom. Društvene mreže itekako vrve fotografijama zgodnih rukometaša, ali i njihovih ljepših polovica.

Pogledaj i ovo Nikola Karabatić i supruga romantični trenuci Nikola Karabatić nekad je ljubio našu proslavljenu sportašicu, a pobjedu protiv Hrvatske proslavio je u zagrljaju supruge!

Jedan od njih je i 29-godišnji Domagoj Duvnjak. 197 centimetara visokog hrvatskog kapetana pratiteljice često obasipaju komplimentima. Ne smeta im ni to što je Domagoj već dugi niz godina u vezi s djevojkom Lucijom.
Brojne poglede privlači i mladi Splićanin Stipe Mandalinić. Visok je 195 centimetara. Ima 25 godina i oženjen je dugogodišnjom djevojkom Mateom. Pažnju na mrežama plijeni i Iva Alilović, supruga Mirka Alilovića.

Iva Alilović (Foto: Facebook) Iva Alilović (Foto: Facebook) Foto: Facebook

 U danskoj svlačionici mnogi su zamijetili Mikkela Hansena. Ima 30 godina i visok je 196 centimetara. I sam je svjestan svog dobrog izgleda pa često na Instagramu ponosno objavljuje odjevne kombinacije.

Norvežanin Bjarte Myrhol, prije 7 godina pobijedio je rak testisa. Od operacije i kemoterapije prošlo je samo dva mjeseca, a on se već vratio na teren.

Do izgleda drži i francuska zvijezda Nikola Karabatić. Ima 33 godine, visok je 196 centimetara. Njegovo lice krasi brojne reklame, a u nekima pozira čak i bez odjeće. I njegov brat također. Četiri godine mlađeg Luku, koji visinom prelazi 2 metra, isto se može vidjeti u izazovnim pozama.

 

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Osim braće Karabatić pozornost privlače i njihove odabranice. Supruga Nikole Karabatića, Geraldine, bivša je gimnastičarka, a Lukina partnerica Jeny Priez, model.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene