prezgodna je!

Jedna od najljepših glumica izgleda fantastično i bez trunke šminke, no u ovom izdanju svi su gledali samo u njezine noge!

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Margot Robbie slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a laskavu titulu sada je obranila i u ležernom izdanju.

Glumica Margot Robbie (31) svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva divljenje, a ne treba se ni puno truditi da bi postigla takav efekt.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

To najbolje potvrđuju njezine fotografije koje su snimili paparazzi i na kojima nema šminku, no pobrinula se i da pažnja ne bude na njezinom licu.

Australska ljepotica snimljena je u svojem kvartu u Los Angelesu u ležernom izdanju s kratkim kombinezonom preko kojeg je obukla široku košulju i čupavim natikačama, a u prvom planu na fotkama su njezine vitke noge.

Margot inače trenutno snima film "Babylon" u kojem glumi s Bradom Pittom, s kojim je surađivala i u Oscarom nagrađenom Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu".

Nedavno su isplivale i njezine prve fotke sa seta povijesne drame u kojoj će utjeloviti zvijezdu nijemog filma Claru Bow, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene