vidite li sličnost?

Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić prva emisija TLZP - 2 Maja Bajamić - 4 Maja Bajamić +0 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajamić je na Instagramu objavila fotografije kojima je najavila svoju sljedeću transformaciju za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Maja Bajamić vratila se u show "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je 2018. godine odnijela pobjedu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Kao jedna od osmero natjecatelja nove All stars sezone, već je u prvoj epizodi kao Bruno Mars potvrdila da je zaslužila biti ponovno u showu, a zbog novih fotografija koje je objavila na Instagramu gledatelji s nestrpljenjem čekaju njezinu sljedeću transformaciju.

"Pripreme za nedjelju", napisala je Maja pored niza fotki na kojima neodoljivo podsjeća na Severinu koju će i utjeloviti u sljedećoj epizodi showa. Pokazala je i zavodljivu haljinu u kojoj će nastupiti i koja je njezine pratitelje ostavila bez daha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Bomba", "Prekrasna si" "Seve ti nije ni do koljena", redali su se komplimenti ispod fotke, a obožavatelji su joj poručili i da je jako talentirana te da se nadaju kako će ponovno pobijediti u showu.

Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene