Zanimljiv motiv!

Luka Nižetić obogatio kolekciju tetovaža na isklesanom tijelu, ovaj put je ukrasio poprilično bolno mjesto

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić Galerija

Luka Nižetić pokazao je na Instagramu svoju novu tetovažu u obliku leptira.

Pjevač Luka Nižetić može se pohvaliti zavidnim brojem tetovaža kojima je ukrasio svoje isklesano tijelo i kojima izaziva dodatno divljenje obožavateljica kada na društvenim mrežama osvane u razgolićenim izdanjima.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Sada se na profilu na Instagramu pohvalio novom tetovažom leptira koju je odlučio dati istetovirati na desnoj šaci, koja prema pragu bola slovi kao jedno od najbolnijih mjesta na tijelu. Svaka tetovaža za Luku ima i posebno značenje, ali ono najnovijeg remek djela zasad nije otkrio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Leptir se pridružio dosadašnjim tetovažama tigra, koordinatama grada Splita, ljubimca Chake, cvjetova, bijele psine, šume, stihova i drugima.

Luka je ovih dana sve oduševio i fotografijom na kojoj priprema palačinke, dok na sebi ima samo kratke hlačice, a njegove brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo došle su do izražaja. Nikome nije promaklo ni to da je odlučio pustiti nešto dužu kosu nego inače, a i za to je dobio brojne komplimente.

"Majkoooo Sveta kako čovjek izgleda, koga je uopće briga za palačinke. Luka, gorišššš", "Dakle, jel može jedna slika gdje nisi zgodan", "Mama mia, koji komad", "Uuuuu, kako si seksi", "Mislim da su palačinke pale u drugi plan ovdje", "Super izgledaš, svaka čast", komentari su koje je dobio od obožavateljica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepotica koja je nekoć bacala sve u trans napokon progovorila o razlogu deformacije: "Ostala sam zauvijek unakažena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene