ovako ne izgleda na instagramu

Holivudska plavuša nije bila sretna što je snimaju bez šminke, jasno je i zašto, no paparazzi su uspjeli dobiti što su htjeli!

Gwyneth Paltrow - 4 Gwyneth Paltrow - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow - 3 Gwyneth Paltrow - 1 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) +12 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Gwyneth Paltrow paparazzi su snimili tijekom šetnje New Yorkom s majkom, a pokušala se sakriti jer nije imala ni trunke šminke.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow (49) snimljena je u šetnji New Yorkom sa svojom majkom Blythe Danner, koja je također glumica.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Njoj je 51 godina?! Slavna plavuša i suprug na plaži pokazali nevjerojatno isklesana tijela, ne zna se tko je zgodniji!

Zajedno su se uputile na večeru, a pred restoranom su ih dočekali paparazzi od kojih se Gwyneth bezuspješno pokušavala sakriti jer na licu nije imala ni trunke šminke, no to joj ipak nije pošlo za rukom.

Na fotografijama se jasno vidi da nije sretna što je snimaju, a jasno je i zašto.

Gwyneth se često na svojem Instagramu hvali izgledom bez šminke, a jednom je prilikom čak organizirala i "no makeup" party, no na fotkama koje sama objavljuje ne izgleda baš isto kao na ovima koje su snimili paparazzi i sad je očito da ih uređuje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

S druge strane, njezine bore odaju kako nije podlegla čarima estetske kirurgije ili je barem u tome umjerena, što je u Hollywoodu prava rijetkost te je za svaku pohvalu, a svakako izgleda mlađe nego što jest.

Glumica očito ima i dobre gene, a često ističe da mladolik izgled duguje svojoj liniji prirodnih kozmetičkih proizvoda iz brenda Goop koji je osnovala 2008. godine, a usto nije zanemarila ni glumačku karijeru.

Gwyneth inače sa svojom obitelji živi u kalifornijskom Montecitu te se nedavno pohvalila luksuznom vilom koju je 2016. kupila sa suprugom Bradom Falchukom i u potpunosti je renovirala.

S bivšim suprugom Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay, ima dvoje djece, kćer Apple i sina Mosesa, a bivši supružnici nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 4 +13 Nataša Bekvalac - 5 Celebrity Srpska Barbie začudila prozirnim donjim dijelom kostima u kojem se popela na pozornicu, a u kojem je malo toga uspjela sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene