Otvorila vrata svog doma

Gwyneth Paltrow pokazala kako izgleda predivna vila koju je uredila sa suprugom, luksuza stvarno ne nedostaje!

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +4 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow je pokazala kako je uredila svoju luksuznu vilu u kalifornijskom Montecitu, a inspiraciju je imala još iz Londona, gdje je živjela s bivšim suprugom Chrisom Martinom.

Glumica Gwyneth Paltrow otvorila je vrata svoga doma za Architectural Digest, a u videu koji su objavili pokazala je sve detalje svoga luksuznog doma.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Paltrow s obitelji živi u kalifornijskom Montecitu, a njezina se vila nalazi blizu domova poznatih lica poput Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres te princa Harryja i Meghan Markle. Zahvaljujući svojoj uspješnoj glumačkoj karijeri, ali i bredu Goop, izgradila je bogatstvo od 150 milijuna dolara te se može pohvaliti luksuzom u kojem živi.

Vila u kojoj Gwyneth uživa ima luksuznu kuhinju, vlastiti spa centar. unutarnji bazen te brojne detalje zbog kojih mnogima zastaje dah. Glumca i njezin suprug Brad Falchuk vilu su kupili 2016. godine te su je u potpunosti renovirali.

Paltrow je u intervjuu između ostalog istaknula kako je inspiraciju za uređenje imala još iz Londona, gdje je živjela s bivšim suprugom Chrisom Martinom.

Inače, kćer Apple i sina Mosesa glumica je dobila u braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom, a bivši par danas je u sjajnim odnosima. Gwyneth je u sretnom braku sa scenaristom Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson i svi se odlično slažu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) +19 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Celebrity Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene