Pokisli na sceni

Ecija se oglasila nakon prve emisije "Plesa sa zvijezdama": "Neće biti lako ovaj tjedan"

Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) +0 Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: PR) Galerija

Ecija Ojdanić komentirala je prvi nastup u showu "Ples sa zvijezdama".

Glumica Ecija Ojdanić i njen plesni partner Marko Šapina svojim su nastupom probili led u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

I iako su osvojili simpatije publike i žirija, za otplesanu koreografiju nisu osvojili visok broj bodova. No to im nije poljuljalo duh, o čemu se Ecija oglasila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Pokisli sinoć na sceni, ali nismo pokisli zbog ocjena žirija! Jer smo uživali u našem plesu!! Idemo dalje! Neće biti lak ovaj tjedan, ali računamo na vaše glasove", napisala je optimistična Ecija.

Obožavatelji su joj uputili brojne riječi podrške i pohvale te poručili kako jedva čekaju njen idući nastup.

"Divna si bila Ecija", "Samo hrabro naprijed", "Vjerojatno je vama jako bitno što kaže žiri, ali nama gledateljima ste vi bili super i zaslužujete sve čestitke. I ovo s kišom je bila sjajna fora, samo naprijed", neki su od komentara podrške.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene