Obitelj na okupu

Izbornikova supruga uživala u društvu sinova koji se ne pojavljuju često u javnosti

Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Galerija

Davorka Dalić na Poljud je stigla u društva sinova Brune i Tonija.

Iza izbornika naše nogometne reprezentacije Zlatka Dalića još je jedna važna utakmica, na kojoj su ga osim cijele Hrvatske bodrili i njegovi najdraži - supruga Davorka te sinovi Bruno i Toni.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Obiteljska idila Zlatko Dalić otkrio detalje iz obiteljskog života: ''Pazila je da izađemo na pravi put''

U navijačkim bojama obitelj je bodrila tatu Zlatka i cijelu momčad koja je s lakoćom savladala reprezentaciju Mađarske. Samozatajna Davorka ne pojavljuje se često u javnosti baš kao ni sinovi, no nastup u Splitu nisu htjeli propustiti. 

Nekoliko dana prije utakmice snimljena je u suprugovu društvu ispred hotela u kojem su odsjeli, a svi koji su je vidjeli zaključili su da doista blista. 

Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

Zlatko se ovog proljeća na društvenim mrežama pohvalio da je 26-godišnji Toni stekao titulu magistra informatike, koji se uz to posvetio i glazbi, radi kao DJ. Svoj talent je dugo razvijao, a iza sebe ima uspješne nastupe, između ostalog i na popularnoj hrvatskoj plaži Zrće, a koliko obožava glazbu, svjedoči i njegov Facebook profil. 

Zlatkov mlađi sin Toni također se posvetio fakultetskim obavezama i to na studiju menadžmenta.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Malcolm u sredini (Foto: Profimedia) Frankie Muniz (Foto: IMDB) Frankie Muniz (Foto: IMDB) Frankie Muniz (Foto: IMDB) +6 Frankie Muniz (Foto: IMDB) Zanimljivosti Bio je najveća tinejdžerska zvijezda, a danas se zbog oštećenja mozga ne može sjetiti svoje slave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene