Supruga Zlatka Dalića u Splitu je zablistala u ležernom izdanju.

Galerija


Zlatko Dalić je od svog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji čest gost medija i novinskih članaka, no o njegovoj sesupruzi Davorki malo toga zna. Samozatajna Davorka rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada ju je fotografovo oko sokolovo uhvatilo u ležernom odjevnom izdanju u Splitu. 

Vezani članci Zlatko i Davorka Dalić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ljubav iz srednje škole: Zlatko Dalić sa suprugom bodrio hrvatske tenisače u Zadru Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Detalji iz privatnog života Zlatka Dalića: Otkrivamo što je radio u ratu, što je po struci i gdje je upoznao suprugu

Fotografi su par Dalić uhvatili ispred hotela u kojem su odsjeli, a dok je Zlatko došao u trenirci, Davorka je za put izabrala kombinaciju koja je zračila poslvnom elegancijom. Lijepa Davorka u Split je sa suprugom došla na okupljanje Vatrenih, a na sebi je imala ležernu crvenu vesticu i karirane hlača, a svi koji su je vidjeli morali su priznati kako blista. 

Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji, supruge Davorke te sinova Tonija i Brune.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

Izbornik je iskreno pričao i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno. A kad nešto jako želiš, to i ostvariš!

Bračni par Dalić najbolji je dokaz za to.

Martina ovu pjevačicu više nikad ne želi čuti, sablaznila je i gledatelje, a evo što ona kaže o svom nastupu