Ne krije ponos!

Kramarić objavio fotografiju djevojke Mije pa se pohvalio njezinim važnim uspjehom

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Andrej Kramarić na Instagramu je objavio vijest da je njegova djevojka Mia Ćurković diplomirala na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.

Naš nogometni reprezentativac 29-godišnji Andrej Kramarić na Instagramu je ponosno objavio vijest da je njegova četiri godine mlađa djevojka Mia Ćurković diplomirala i stekla titule doktorice veterine na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić (Foto: Instagram) čestitamo! Andrej Kramarić i njegova Mia postali roditelji, nogometaš je bio na porodu, a poznato je i koje su ime odabrali djetetu

"Jako sam ponosan na tebe", napisao je Andrej uz fotografiju koju je objavio, a na kojoj lijepa Mia pozira u elegantnom odijelu s diplomskom radom i cvijećem u rukama.

Vijest da su Andrej i Mia u vezi pojavila se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a svoju su ljubav tajili godinu dana.

"Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je svojedobno za magazin Story.

Par je ljetos uživao na otoku Visu, a na Instagramu su pokazali i svoja isklesana tijela te dobili komplimente i pohvale da su jedan od najljepših domaćih parova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +4 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Mračna strana priče koju je dosad čuvala samo za sebe: Činilo se kao da živi život iz snova, a proživljavala je noćnu moru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene