stvarno zgodan par

Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima

Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Galerija

Andrej Kramarić i Mia Ćurković su u vezi od 2017.

Nogometaš Andrej Kramarić (29) pohvalio se da ljetuje s djevojkom Mijom Ćurković (25) na Jadranu. 

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić (Foto: Instagram) čestitamo! Andrej Kramarić i njegova Mia postali roditelji, nogometaš je bio na porodu, a poznato je i koje su ime odabrali djetetu

Andrej je objavio na Instagramu fotografiju s Mijom na brodu i ubrzo sakupio više od 19.000 lajkova. Par je pozirao sa smiješkom na licu, a u fokus su došla njihova istrenirana tijela i "pločice" na trbuhu. 

Kramarić i Mia su dobili brojne komplimente njegovih pratitelja kojih ima oko 350.000. "Predivni", "Uživaj, zaslužio si", "Andrej, dobro, dobro", "Čija je ovo žena, ljepše na svijetu nema", "Legendo", komentirali su. 

Nogometaš je kasnije otkrio da su uživali u delicijama u konobi u gradu Komiži na Visu. Andrej i Mia su pozirali sa zadovoljnim izrazima na licu dok su sjedili za stolom. 

Kramarić se prisjetio i važnog događaja od prije dvije godine. Naime, s hrvatskom reprezentacijom je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Inače, Andrej i Mia su u vezi od 2017., a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali. "'Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je svojedobno za magazin Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene