Novi razlog za sreću

Jedan od najljepših domaćih parova otkrio velike planove, sve im se lijepo posložilo

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Intsgaram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Andrej Kramarić i Mija Ćurković planiraju vjenčanje nakon što se ona doselila k njemu u Njemačku.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač njemačkog nogometnog kluba Hoffenheim, 29-godišnji Andrej Kramarić prebolio je koronu i trenutno proživljava najbolje dane svoje karijere, a sada ima i dodatni razlog za sreću.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić "On izgleda kao ti!" Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Naime, njegova lijepa djevojka Mia Ćurković doselila se k njemu u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a magazin Gloria prenosi kako par planira vjenčanje koje je njihov sljedeći korak.

Vijest da su Andrej i četiri godine mlađa Mia u vezi pojavila se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a svoju su ljubav tajili godinu dana.

"Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno", ispričao je svojedobno za magazin Story.

Par je ljetos uživao na otoku Visu, a na Instagramu su pokazali i svoja isklesana tijela te dobili komplimente i pohvale da su jedan od najljepših domaćih parova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene