ljetne večeri

Rijetko ističe dekolte, no lijepa srpska tenisačica za izlazak je odabrala haljinu koja joj je naglasila sve atribute

Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) +0 Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Galerija

Ana Ivanović na društvenim mrežama često dijeli detalje iz svog privatnog života, a ovoga puta je sve zadivila odjevnom kombinacijom koju je odabrala za izlazak.

Lijepa srpska tenisačica Ana Ivanović na Instagramu često s obožavateljima dijeli što joj se zbiva u privatnom životu, a ovoga se puta pohvalila i fotkom iz izlaska.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović - 1 Srce puno ljubavi Ana Ivanović objavila preslatki video koji je sve raznježio: "Jako se veselimo vremenu koje je pred nama!"

Tenisačica je na fotografiji pozirala s koktelom u ruci, a na sebi je imala dugu dekoltiranu crnu haljinu otvorenih ramena s viskim izrezom koji je dodatno naglasio njezine vitke noge. "Opušteni petak. Pronađite vremena za uživanje i želim vam svima odličan vikend", napisala je Ana u opisu fotografije na račun koje je dobila preko 50 tisuća lajkova i brojne komplimente. "Lijepa kao i uvijek", "Apsolutno sjajna", "Prava elegancija", samo su neki od komentara Aninih oduševljenih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casual Friday 😜 Make time to have fun and enjoy! Have an amazing weekend!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Srpska tenisačica prije nekoliko je dana proslavila i četvrtu godišnjicu braka s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom. Par je zajedno od 2014., a dobili su dva sina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Celebrity Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene