Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović razmjenjivali su nježnosti na luksuznoj jahti, a ovog puta kao da nisu marili za paparazze.

Galerija


Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger i njegova supruga, srpska tenisačica Ana Ivanović uživaju ovih dana na luksuznoj jahti uz obalu Mallorce, a društvo im pravi njihovi sinovi uz koje je njihova obiteljska sreća potpuna.

Ono što je svima zapelo za oko je Anina prirodna ljepota koja s godinama ne blijedi i zavidna figura koju je pokazala sunčajući se u bikiniju na palubi broda, nakon što je prije 8 mjeseci rodila drugog sina. Iako se djeca ne odvajaju od njih, Ana i Bastian su uspjeli ukrasti nekoliko trenutaka za sebe i za razmjenjivanje nježnosti te tako pokazali da su i danas jednako zaljubljeni kao i na početku veze.

 Ana i Bastian zajedno su od 2014. godine, vjenčali su se dvije godine kasnije, a imaju dva sina, 2-godišnjeg Luku i 8-mjesečnog Leona. Svoj privatni život nastoje sakriti od znatiželjnih očiju javnosti, no paparazzi ih uspiju uhvatiti baš kao što su uspjeli i ovog puta.

Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"