Nikad sretniji

Slavni njemačko-srpski par uživa na luksuznoj jahti, njezina pojava ostavlja bez daha nakon što je rodila drugog sina

Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) +0 Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Galerija

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović razmjenjivali su nježnosti na luksuznoj jahti, a ovog puta kao da nisu marili za paparazze.

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger i njegova supruga, srpska tenisačica Ana Ivanović uživaju ovih dana na luksuznoj jahti uz obalu Mallorce, a društvo im pravi njihovi sinovi uz koje je njihova obiteljska sreća potpuna.

Ono što je svima zapelo za oko je Anina prirodna ljepota koja s godinama ne blijedi i zavidna figura koju je pokazala sunčajući se u bikiniju na palubi broda, nakon što je prije 8 mjeseci rodila drugog sina. Iako se djeca ne odvajaju od njih, Ana i Bastian su uspjeli ukrasti nekoliko trenutaka za sebe i za razmjenjivanje nježnosti te tako pokazali da su i danas jednako zaljubljeni kao i na početku veze.

 Ana i Bastian zajedno su od 2014. godine, vjenčali su se dvije godine kasnije, a imaju dva sina, 2-godišnjeg Luku i 8-mjesečnog Leona. Svoj privatni život nastoje sakriti od znatiželjnih očiju javnosti, no paparazzi ih uspiju uhvatiti baš kao što su uspjeli i ovog puta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene