Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinar i voditelj

Umro je Željko Malnar (69)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legendarni televizijski voditelj, putopisac, pustolov, novinar, kolumnist i 'predsjednik Republike Peščenice' Željko Malnar iznenada je umro.

Iznenada je preminuo Željko Malnar (69), piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neponovljiva figura javnog života Milan Bandić: Potresla me vijest o odlasku Željka Malnara Slika nije dostupna Kultna emisija VIDEO Neki od najboljih trenutaka Noćne more Željka Malnara

Televizijski voditelj, putopisac, pustolov, novinar i kolumnist u Hrvatskoj je vjerojatno najveću slavu stekao satiričnom emisijom 'Nightmare Stage', koja se godinama emitirala na OTV-u, a zatim i na televiziji Z1.

U sklopu te antitelevizijske emisije, koju su obilježavali specifični likovi poput Ševe, Cezara i Jarana, a u kojoj je ugošćavao ljude iz svih sfera društva, obnašao je dužnost predsjednika Republike Peščenice.

>> Jim Morrison je umro, ali LEGENDA i danas živi!

No prije toga, Malnar se bavio istraživačkim radom, autor je preko 70 dokumentarnih filmova i reportaža iz Turske, Jordana, Iraka, Irana, Afganistana, Pakistana, Indije, Šri Lanke, Maldiva, Tajlanda, Paname, Portorika, Ekvadora, Samoe, s južnoga Pacifika, Novih Hebrida (Vanuatua), Salomonovih Otoka...

Željko Malnar će mnogima ostati u lijepom sjećanju, a njegove emisije sigurno će nasmijavati još generacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene