Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuga u Makedoniji

Poznata glumica i bivša gradonačelnica Biljana Beličanec Aleksić pronađena mrtva u stanu

Makedonija, ilustracija (Foto: AFP)
Makedonija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Nekada se bavila i politikom u Makedoniji, a iza sebe je ostavila dvoje maloljetne dece iz prvog braka.

Poznata makedonska glumica i bivša gradonačelnica skopske Općine Kisela Voda, Biljana Beličanec Aleksić u subotu navečer je u svom stanu pronađena mrtva.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Nju je, obješenu u kupatilu, pronašao suprug Sašo Milenkovski. Vijest da je glumica sebi oduzela život vješanjem potvrdili su i u policiji, piše Telegraf.

"Oko 22.30 u Policijskoj postaji Centar je zaprimljena dojava da je u Ulici Istarska u obiteljskom stanu S.M. pronašao svoju suprugu B.B.A (45) iz Skoplja, koja je sebi oduzela život vješanjem. Liječnici Hitne pomoći su konstatirali smrt. Izvršen je očevid, a po nalogu javnog tužitelja tijelo je predano Sudskoj medicini radi obdukcije", priopćeno je u MUP-u Sjeverne Makedonije.

Biljana Beličanec Aleksić iza sebe je ostavila dvoje maloljetne djece iz prvog braka s poznatim skopskim stomatologom. Ona se nedavno udala za bitoljskog redatelja Sašu Milenkovskog.

Njeno matično kazalište je bilo Dramski teatar u Skoplju, a posljednje predstave u kojima je u njemu igrala bile su "Genetika pasa", "Gospoda Glembaevski" i "Poslednji Makedonci". Beličanec je glumila i u većem broju makedonskih televizijskih serija.

Ona se jedno vrijeme bavila i politikom. Kao član danas opozicijske stranke VMRO-DPMNE, Beličanec je od 2013. do 2017. godine bila gradonačelnica skopske općine Kisela Voda. Vijest o njenom samoubojstvu šokirala je njene kolege glumce.

Aktualno Iako ju je cura nedavno nogirala, prelijepa manekenka nikada nije bila ljepša Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Stella Maxwell, Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Stella Maxwell, Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +6 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity Iako ju je cura nedavno nogirala, prelijepa manekenka nikada nije bila ljepša 1/12 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene