Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skupa kad je najteže

Poznati poslali poruku podrške građanima hrvatske metropole nakon snažnih potresa: "Volim vas, čuvajte se. Ne daj se, Zagrebe moj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nives Celzijus napisala je kako je vrištala od straha zbog potresa. Bojana Gregorić Vejzović je poručila Zagrepčanima da ih voli, a podršku je stanovnicima glavnog grada dala i Indira Levak.

Snažni potresi su u nedjelju uzdrmali Zagreb, a kao i građani i mnogi poznati su ostali u šoku te su se oglasili na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Slabi potres u Zagrebu slabiji nego noćas Novi potres uznemirio Zagrepčane: "Opet taj zvuk prokleti" Maja Šuput i Frano Ridjan Poručili svima da se čuvaju! Zvijezde omiljenog showa tužne zbog pauze, a fanovi ih iznenadili reakcijama: "Unosili ste veselje"

"Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha...", napisala je pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus.

Trudna Pamela Ramljak komentirala je potres uz fotografije ruševina po glavnom hrvatskom gradu. "Ne znam za vas, ali.. Nek nam dragi Bog pomogne", napisala je pjevačica.

"Moji Zagrepčani. Moj Zagreb. Volim vas, čuvajte se!", poručila je glumica Bojana Gregorić Vejzović uz slike posljedica potresa u njenoj i drugim zagrebačkim ulicama. Bojana se kasnije javila s obitelji iz vrta i pokazala da su zapalili vatru da se ugriju. 

"Pozdrav iz centra Zagreba! Živi smo, slušamo seizmologe sugrađani moji, a ne lažne vijesti! Naša zgrada je u dobrom stanju, izgleda da imamo sreće i vraćamo se iz našeg vrta u stan! Svako dobro Zagrebe moj mili", napisala je Bojana. 

Oglasio se i Damir Kedžo. "Zagreb. Toliko bi toga htio napisati, ali me briga blokira. Držimo se skupa kad je najteže. Molite za Zagreb", napisao je pjevač. 

Glazbenik Tomo in der Mühlen poručio je: "Drži se Zagrebe". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drzi se Zagrebe

A post shared by Tomo in der Muhlen (@tomo_in_der_muhlen) on

Glumica Nataša Janjić je otkrila da se sa sinom Tonijem i mužem Nenadom Medančićem nalazi u autu. "I mi smo otišli od doma. Ne grupirajte se pred zgradama. Držite razmak", upozorila je Nataša. 

Luka Nižetić je savjetovao fanovima da ne slušaju glasine o novim potresima jer se to ne može predvidjeti. "Svi idioti koji upravo danima šire paniku, što oko virusa, što oko potresa sada.. strašno nešto. Ljudi, budite mirni i držite razmak", napisao je pjevač. 

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban sklonila se s mačkom u auto, a objavila je i fotografiju kipa bana Josipa Jelačića na glavnom trgu u Zagrebu. "Drži se, lave", napisala je. 

Indira Levak oglasila se na Instagramu sa snimkom centra Zagreba. "Neka nam je dragi Bog na pomoći. Ne daj se, Zagrebe moj", napisala je članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Ivana Plechinger je poručila svima da u ovom teškom trenutku nađu i nešto pozitivno. "Da se ovaj potres dogodio u vrijeme Adventa, koliko bi ljudi stradalo u centru Zagreba? Dogodio se u nedjelju u 6:20 kad svi ionako spavaju, dogodio se u vrijeme kad nam je virus naredio da ostanemo doma. Molim vas, tražite dobre perspektive u ovom svemu, ima ih. Što smo mirniji jači nam je imunitet...", istaknula je Ivana. 

Upozorila je pratitelje da u panici ne zaboravie da još uvijek moraju paziti da ne idu blizu jedni drugima koliko god im to bilo teško. "Samo oprez, odgovornost i mir u glavi sad trebamo više nego ikada... Nadam se da ste svi dobro, dragi moji znani i neznani, držite se, držimo se, i sve ovo će proći. Želim vam svako dobro", napisala je Plechinger. Pratitelji su ju pohvalili zbog pozitivnog stava. 

Pjevačica Ida Prester se oglasila na Instagramu objavivši fotografiju svojih roditelja. "Jutros potres u Zg. Pored svega još i to... Dida i baka su isprepadani, al su ok sada. Čitamo da ima žrtava. Biblijski scenarij, ne znam što je ovo... Držite se, ljudi", napisala je. 

  Aktualno Komičarka i zvijezda showa TLZP izgubila dom u potresu: "Još sam u šoku. Kad prođe ovo sve, vidjet ću što se da spasiti" TLZP: Marina Orsag kao Cher TLZP: Marina Orsag kao Cher Foto: DNEVNIK.hr Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 2 Foto: Screenshot/Nova TV +0 Marina Orsag - 5 Potres Komičarka i zvijezda showa TLZP izgubila dom u potresu: "Još sam u šoku. Kad prođe ovo sve, vidjet ću što se da spasiti" 1/3 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene