Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bravo!

Dirnula životnom pričom i talentom, a sada prikuplja novac za obnovu Zagreba: "To mi puno znači"

Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4
Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Instagram
Aktualno Galerija Stella Scholaja Stella Scholaja Foto: Luka Dubroja/Nova TV Stella Scholaja Stella Scholaja Foto: Luka Dubroja/Nova TV Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Foto: Instagram +0 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 1 Galerija 1/4 >>
Stella Scholaja oduševila je žiri i gledatelje svojim glazbenim talentom u sedmoj sezoni Supertalenta.

Finalistica sedme sezone "Supertalenta" Stella Scholaja (19) pokrenula je dobrotvornu akciju za Zagreb, koji je stradao u potresu. 

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

Stelu, koja je porijeklom Hrvatica, a živi u Njemačkoj dirnula je teška situacija u našoj metropoli pa na svojoj internetskoj stranici skuplja novac i dat će ga potrebitima za obnovu domova. 

"22. ožujka 2020. Zagreb je, pored koronavirusa, pogodio i katastrofalan zemljotres. Pri tome je oštećen stari dio centra kao i stara katedrala. S ovom akcijom i mojom pjesmom skupljam novac kroz donacije za obnovu predivnog starog europskog grada. Donirajte sad bilo koji iznos, a zauzvrat skinite moju još neobjavljenu pjesmu. Kao rođenoj Hrvatici ovo mi jako puno znači", napisala je mlada pjevačica. 

Inače, Stella je u showu "Supertalent" oduševila žiri i gledatelje svojim glazbenim talentom. Maja Šuput ju je, kada je čula kako pjeva, usporedila s anđelom, a ni Martina Tomčić i Davor Bilman nisu ostali ravnodušni.

"Vrijedna si da budeš životni uzor svima, zbog tebe sam zahvalna što postoji ova sezona Supertalenta", poručila joj je Martina.

Stella je mnoge dirnula i svojom životnom pričom. Naime, Stelli je sa samo 11 godina dijagnosticirana mišićna distrofija, no to ju nije spriječilo da se nastavi baviti onime što najviše voli.

"Da nema glazbe, ja danas ne bih bila živa. Glazba je moj način izražavanja, kroz nju pokazujem sve svoje emocije i ljubav. A ljubav me uvijek inspirira, bilo da se radi o teškim ili lijepim životnim trenucima", rekla je tada Stella te dodala kako je svojim nastupima ganula neobično velik broj ljudi koji joj se svakodnevno javljaju i pružaju joj podršku za daljnje bavljenje glazbom.

Aktualno Glumačka diva Anja Šovagović Despot i obitelj ostali bez svog doma u potresu: "Osjećam se očajno..." +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Potres Glumačka diva Anja Šovagović Despot i obitelj ostali bez svog doma u potresu: "Osjećam se očajno..." 1/1 >>  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene