Obavijesti Video Pretražite Navigacija
budite pribrani i hrabri

Bivša premijerka u šoku nakon potresa: "U autu svi zgurani. Mama bolesna. Važne stvari nisam uzela. Valjda ćemo izdržati"

Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr)
Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 5 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 5 Foto: In Magazin Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 3 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 3 Foto: In Magazin Jadranka Kosor (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jadranka Kosor (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 6 Galerija 1/5 >>
Jadranka Kosor živi u Zagrebu koji je jutros doživio snažne potrese, pa se morala skloniti s bolesnom majkom na toplo u autu.

Bivša premijerka Jadranka Kosor oglasila se na Twitteru nakon snažnog potresa u Zagrebu i progovorila o teškoj situaciji s majkom. 

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

 "U autu, svi zgurani jer je hladno. Oštećenja u stanu. Važne stvari nisam uzela. Mama bolesna. Teško je, valjda ćemo izdržati. Budite svi pribrani i hrabri. Neka vas panika ne preuzme", napisala je Kosor. 

Političarki je puno pratitelja dalo podršku u komentarima. "Držite se. Mi ćemo svi još nekako. Naši stari roditelji su nam najveća briga ovih dana", "Čuvajte se", "Strašno...U mislima smo sa vama i sa svima u Zagrebu..", "Ostanite pribrani. Nesreća za nesrećom, ali panika neće pomoći", "Budite jaki", napisali su joj. 

Kosor se i kasnije oglasila napisavši da je vidjela da neki ljudi u Zagrebu gledaju tv, pa ih je pitala jesu li se vratili u stanove. "Rekao gradonačelnik da se može ako su zgrade neoštećene/nove. Moja je stara 10 godina, nema nikakvih oštećenja", "Da, na prvom smo katu, u niskom startu ako zatreba", odgovorili su joj. 

Bivša premijerka objavila je pratitelje da su se ona i majka vratile u stan i pokazala oštećenja na zidu. 

Aktualno Komičarka i zvijezda showa TLZP izgubila dom u potresu: "Još sam u šoku. Kad prođe ovo sve, vidjet ću što se da spasiti" TLZP: Marina Orsag kao Cher TLZP: Marina Orsag kao Cher Foto: DNEVNIK.hr Marina Orsag - 2 Marina Orsag - 2 Foto: Screenshot/Nova TV +0 Marina Orsag - 5 Potres Komičarka i zvijezda showa TLZP izgubila dom u potresu: "Još sam u šoku. Kad prođe ovo sve, vidjet ću što se da spasiti" 1/3 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene