Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"dok je nas, bit će zagreba"

Domaći glumac napravio profil na društvenoj mreži kako bi zatražio pomoć nakon potresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Despot zamolio je pomoć u grupi "Potres u Zagrebu - Svi mi u centru" kako bi pronašao ljude koji bi s njim evakuirali njegov stan.

Glumac Dragan Despot (56) napravio je profil na Facebooku kako bi potražio pomoć nakon razornog potresa u Zagrebu u kojem je stradao i stan njegove obitelji. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

"Potres me naveo da se prvi put u životu priključim društvenim mrežama. Molim informacije o ljudima koji bi mi mogli pomoći evakuirati neupotrebljivi stan i pokriti otvoreno krovište koje su uništili dimnjaci koji prijete pasti i vise nam iznad glave. S obzirom na to da se stan nalazi u dvorišnoj zgradi, pristup vatrogasnog vozila s dizalicom je neizvediv. HGSS (svaka im čast i kapa do poda) pomogao je koliko je mogao. Nužno bi bilo i poduprijeti stropove stana, označenog crvenom oznakom, kako ne bi pali. Da nije ovog virusa, ne sumnjam da bi svi priskočili u pomoć. Hvala svima koji su toliko hrabri i srčani da pomažu našem gradu. Dok je nas, bit će i Centra", napisao je Despot u grupi "Potres u Zagrebu - Svi mi u centru".

Inače, njegova supruga Anja Šovagović Despot (56) prošlog je tjedna rekla za 24sata da su ona i njezina obitelj izgubili dom, a snimke stana objavila je na Instagramu. 

"Osjećam se očajno, ali i odlično jer smo blagoslovljeni na neki način. Najvažnije je da smo živi, zdravi i okruženi divnim prijateljima", ispričala je glumica. 

Aktualno Hvalevrijedan potez našeg komičara oduševio brojne fanove: "Bravo. Kralj si" +0 Ivan Šarić (Foto: PR) Celebrity Hvalevrijedan potez našeg komičara oduševio brojne fanove: "Bravo. Kralj si" 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene