otkrila koliko zarađuje

Obilazi staračke domove i umirovljenicima uljepšava dane: "Seksam se s umirovljenicima koji to nisu radili od 1999."

Zvijezda OnlyFansa koja snima erotski sadržaj s umirovljenicima Foto: Instagram / Screenshot
Zvijezda OnlyFansa iz SAD-a pohvalila se da je jedina na toj platformi koja snima erotski sadržaj s umirovljenicima. Otkrila je i koliko zarađuje.

Tiffany, 35-godišnja zvijezda platforme OnlyFans iz Wisconsina u SAD-u, u intervjuu je objasnila tajnu svojeg uspjeha. Naime, tvrdi da je prva koja se sjetila snimati erotske sadržaje s umirovljenicima. 

Za Daily Star je otvoreno priznala da voli spavati sa starijim muškarcima, posebice umirovljenicima. Osim toga, podijelila je i savjete kako osvojiti muškarce u staračkim domovima.

Tvrdi da je njezina tajna u tome što svakog umirovljenika kojeg želi osvojiti najprije odvede na večeru.

"Najdraže mi je izići jesti i uspostaviti vezu s njima kako bi se osjećali ugodno - pogotovo ako to planiramo učiniti kasnije", objasnila je.

Tiffany je priznala da je njezin odabir starijih muškaraca izazvao popriličnu pomutnju, osobito u centrima za starije osobe u njezinu gradu. Ističe kako joj je posebno drago što starijim muškarcima unosi toliko željenu promjenu u životu. 

"Tu sam za njih i seksam se s umirovljenicima kojima je to najpotrebnije - neki od njih nisu radili te stvari još od 1999.! A ja im ne stavljam samo osmijeh na lice, dajem im puno više od toga", rekla je. 

Otkrila je i da voli starije muškarce zato što ih smatra jednostavnima i zrelijima, a najdraže joj je kad od svojih klijenata čuje da se zbog nje ponovno osjećaju kao mladići.

"Ne smetaju mi muškarci mojih godina, ali postoji razlog zbog kojih volim starije muškarce. Oni su mudriji i što ste stariji, to više shvaćate što je zaista važno u životu. Umirovljenici žele avanturu i zabavu, nije ih briga čime se bavim u životu", objasnila je Tiffany.

Pohvalila se da na taj način zarađuje 16 tisuća funti tjedno te da ne planira tako skoro u mirovinu. 

Pročitajte i ovo Kobni ugriz glodavca Majka se srušila i preminula pred očima djece: Napao ju je i ugrizao maleni kućni ljubimac

Pročitajte i ovo kolektivna dženaza FOTO Potresni prizori iz Jablanice: Tisuće ljudi oprostile se od žrtava stravičnih poplava