u americi

Utopile se dvije žene iz BiH: Kći je skočila da spasi majku, a onda više nije izronila

Flaming Gorge Reservoir Foto: Getty Images
Majka i kćer, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, su se utopile u jezeru u američkoj državi Utah.

Emina Čejvan (44) i Ramiza Čejvan (66) su bile na obiteljskom izletu u Flaming Gorge Reservoiru kada je Ramiza pala u vodu s daske za veslanje. Sve se dogodilo još 24. kolovoza.

Zamjenici šerifa okruga Daggett rekli su da je istraga započela kada su dobili dojavu o mogućem utapanju na plaži Swim Beach.

Vlasti su odgovorile na poziv i zatekle muškarca kako izvodi reanimaciju na 66-godišnjoj majci. Navodno nije znala plivati.

Na mjestu događaja bilo je nekoliko osoba, uključujući jednu od odraslih kćeri stradale žene. Zamjenici su rekli da su bili obaviješteni kako je druga kći žene, Emina, skočila u vodu u pokušaju da spasi svoju majku i više nije izronila.

Unatoč naporima da se spasi život, 66-godišnja žena je preminula na mjestu događaja.

Eminino tijelo pronađeno je tri dana kasnije, u području Swim Beacha u okrugu Daggett, piše 2KUTV.

Ekipe za spašavanje navodno su morale obustaviti potragu u nedjelju zbog opasnih vremenskih uvjeta, ali su nastavile potragu u ponedjeljak uz pomoć čamaca i ronilaca.

Pročitajte i ovo prvi odlazak Počelo rasipanje DP-a, Bartulica objavio da odlazi: "Od danas više nisam član Domovinskog pokreta"

Pročitajte i ovo peraja u moru VIDEO Ribari kod našeg otoka snimili prizor koji ledi krv u žilama: Na istom mjestu već su naišli na morskog psa