Stravična smrt

VIDEO Otac i sin poginuli u ilegalnoj utrci: Izletjeli s ceste i izgorjeli u Porscheu

Slika nije dostupna
U ilegalnoj utrci u srijedu navečer poginuli su otac i sin, koji su jureći više od 200 km/h sletjeli s ceste.

Dvije su osobe poginule u srijedu u večernjim satima u ilegalnoj automobilskoj utrci na njemačkoj autocesti, a osumnjičenik je uhićen.

Razorne slike u srijedu navečer s autoceste na čvoru Dortmund - Unna potresaju Njemačku, vidi se samo okvir Porschea, dok je automobil u potpunosti izgorio.

Prema dosadašnjim saznanjima policije, vozač Porschea je u srijedu navečer na autocesti u smjeru Kassela izgubio nadzor nad svojim automobilom i sletio s ceste. Porsche se zabio u nekoliko stabala i odmah se zapalio, piše WDR.

Pročitajte i ovo kvar trajekta Pokvario se Oliver: Više od 300 putnika od jutra bespomoćno čeka remorker

Vozač i suvozač su bili toliko opečeni da ih se u početku nije moglo identificirati. Policija je tek kasnije potvrdila da se radi o dvojici muškaraca iz Dortmunda, starosti 20 i 52 godine, navodno sinu i ocu. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Policijski istražitelji sumnjaju da je bila riječ o ilegalnoj automobilskoj utrci, a navodno je vozač jurio brzinom većom od 200 km/h, zbog čega je auto proklizao.

Pročitajte i ovo Ubojica iz Daruvara Za Dnevnik Nove TV potvrđeno - ispitivat će svjedoke koji imaju saznanja o svim okolnostima: U pretresu nisu pronašli drugo naoružanje

Pročitajte i ovo Ne prijeti kućama VIDEO Veliki požar na jugu Hrvatske, stotinjak vatrogasaca na terenu: "I dalje gori, požar nije lokaliziran"

Drugi vozač isprva je uspio pobjeći, ali je policija tijekom noći uspjela uhititi 39-godišnjaka. Sumnja se da je sudjelovao u utrci, priopćila je policija.

Osumnjičenom je oduzet automobil Mercedes.