Poručnik Dan

VIDEO Nije želio napustiti svoj brod i pobjeći pred uraganom, evo što se dogodilo s Poručnikom Danom

Poručnik Dan Foto: Afp
Poručnik Dan odbio je evakuaciju i izjavio da mu je Bog rekao da se ukrca na brod. Sada, kada je Milton prošao, ljudi su otišli provjeriti je li preživio stravično nevrijeme.

Čovjek iz Tampe pod nadimkom Poručnik Dan, koji je jučer odbio evakuaciju zbog uragana Milton i odlučio ostati na svojoj jedrilici, na sigurnom je. Pravo ime Poručnika Dana je Joseph Malinowski, a nadimak je dobio po liku iz hit-filma "Forrest Gump" iz 1994. Postao je zvijezda društvenih mreža, a u videu objavljenom ranije na X-u objasnio je da mu je Bog rekao da dođe na brod.

"Najsigurnije mjesto na kojemu se možete naći tijekom poplave je brod. To smo naučili s Noom. Svi koji su ostali na kopnu utopili su se, a Noa i životinje su preživjeli", rekao je Joseph Malinowski, koji je izgubio nogu u prometnoj nesreći kada je imao 16 godina.

Kevin O'Donnell, voditelj lokalne medijske kuće FOX 13 News, posjetio je poručnika Dana nakon oluje. U kratkom razgovoru uvjerio se da je Poručnik Dan dobro, a na pitanje je li oluja bila tako strašna, odgovorio je da nije.

"Voda je nestala?" Malinowski je upitao novinara, na što mu je on potvrdno odgovorio.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Poručnik Dan postao je viralan zahvaljujući korisniku TikToka Temple Terraceu, koji ga je predstavio u nizu videa prije, tijekom i nakon uragana Helene. Videi imaju milijune pregleda. Prije nego što je uragan Helene zaobišao zapadnu obalu Floride, Poručnik Dan je snimljen kako govori uraganu Helene: "Želiš me? Dođi po mene."

Pročitajte i ovo On je spreman Jedan stanovnik Tampe postao viralan zbog neočekivanog poteza: Pogledajte kako se dosjetio osigurati svoju kuću!

Pročitajte i ovo pozvala policiju U šumi brala gljive pa naišla na prizor koji ledi krv u žilama