Strašan zvuk

VIDEO Nekoliko sati prije udara uragana na ulicama je zabilježen jeziv prizor

Prizor ptica prije uragana Foto: Screenshot/X
Nekoliko sati prije nego što je razarajući uragan Milton udario u obalu Floride stanovnici su na ulicama zabilježili jeziv prizor koji su priredile ptice.

Uragan Milton u srijedu navečer pogodio je Floridu. Središte uragana na Floridu je stiglo oko 20 sati po lokalnom vremenu te su puhali vjetrovi od 200 kilometara na sat. 

Više od milijun domova na Floridi je bez struje, a dijelovi te države su poplavljeni, posebno je teško stanje u Naplesu i Fort Myersu. 

Samo nekoliko sati prije nego što je razarajući uragan Milton udario u obalu Floride stanovnici su na ulicama zabilježili jeziv prizor koji su priredile ptice.

Na praznim ulicama pojavile su se grupe ždralova koje su ispuštale snažne krikove.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Prizori ptica koje stoje i krešte povećali su strah među stanovnicima jer im je to samo potvrdilo da slijedi katastrofa.

"Samo nekoliko sati prije nego što će uragan Milton udariti na Floridu stanovnici nekoliko četvrti svjedočili su jezivu spektaklu skupine ždralova koji su se okupljali i ispuštali oštre, hitne pozive, kao da signaliziraju potrebu za bijegom", napisao je jedan korisnik društvenih mreža na X-u. 

Pročitajte i ovo MONSTRUM MILTON VELIKA GALERIJA Prizori s Floride su zastrašujući!

Pročitajte i ovo Razorna snaga VIDEO Snimio kako uragan usisava more: "Pogledajte ovo, sva je voda nestala!"

Pročitajte i ovo URAGAN MILTON NA FLORIDI VIDEO Pogledajte kako uragan uništava jedan od najljepših stadiona u Americi

Povezane teme