uništili dva ključna mosta

VIDEO Ukrajinski specijalci objavili snimku u ruskoj pokrajini: "Neprijatelji su se pokušali sakriti..."

Napad ukrajinskih specijalaca na Kursku oblast Foto: X / Screenshot
Ukrajinske snage tijekom vikenda su uništile dva ključna mosta u ruskoj regiji Kursk, a u ponedjeljak se počela širiti i snimka ukrajinskih specijalnih snaga koje ulaze u kuće i industrijske pogone.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka akcije ukrajinskih specijalnih snaga tijekom nedavne invazije na rusku Kursku oblast.

Snimku je na svojem profilu objavio Rob Lee, analitičar američkog instituta Foreign Policy Research. Snimka prikazuje kako ukrajinski vojnici i specijalne snage ulaze u ruske sela i kuće te čiste bunkere i industrijske pogone u Kurskoj oblasti.  

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Neprijatelji su se pokušali sakriti u industrijskim zonama i na utvrđenim položajima među civilnim kućama. Naši vojnici iz postrojbi specijalnih snaga su ih identificirali i uništili", napisali su ukrajinski specijalci na svojem profilu na Telegramu.

Napad ukrajinskih specijalaca na Kursku oblast Foto:X / Screenshot

"Zasjede, napadi, koordiniranje s topništvom i uzimanje zarobljenika svakodnevni su posao operatera Snaga za specijalne operacije na neprijateljskom teritoriju", napisali su specijalci uz snimku akcija.

Ukrajinska vojska tvrdi da je pogodila drugi ključni most u regiji Kursk, čime nastoji prekinuti opskrbne rute Moskve prema tom dijelu zemlje. U petak su objavili da su uništili odvojeni most u susjednom gradu Gluškovo, piše the Guardian.

Pročitajte i ovo upozorenja DHMZ-a Stiže nova runda nevremena, upaljen alarm: Očekujte tuču i jak vjetar, moguća šteta na imovini

Pročitajte i ovo Ove godine 61 nesreća na Viru Policija o stravičnim detaljima tragedije na Viru: "Zatekli smo razbacane dječje stvari, sjedalica... Majka je sve spasila, gurala je kolica"