još petero djece teško ozlijeđeno

Treća djevojčica preminula od posljedica napada nožem, obitelj se od nje oprostila na društvenim mrežama: "Princezo Alice, bila si samo nevino dijete..."

Slika nije dostupna
U napadu nožem na sjeveroistoku Engleske preminule su tri djevojčice, a još petero djece nalazi se u bolnici u kritičnom stanju.

Britanski mediji potvrdili su da je još jedna djevojčica preminula nakon napada nožem na sjeveroistoku Engleske u ponedjeljak popodne. Broj žrtava 17-godišnjeg mladića koji je uhićen sada se popeo na tri, piše Daily Mail. 

Policija je potvrdila da se još petero djece koji imaju između 6 i 11 godina nalazi u bolnici u kritičnom stanju. Osim toga u napadu su ozlijeđeni i dvoje odraslih koji su pokušavali zaštiti djevojčice tijekom sata plesa. 

Pročitajte i ovo Na današnji dan Krvavi neredi u SAD-u prokazali su rasne probleme: "Bio je to apsolutni masakr policije"

Obitelj jedne od žrtava, devetogodišnje Alice Aguiar koja je preminula u bolnici, od nje su se oprostili na društvenim mrežama. Rođakinja preminule Alice na svojem je Facebook profilu napisala emotivnu poruku.

"Princeza Alice. U ovom trenutku velike boli sve me boli, moja duša, tijelo i um. Bila si samo nevino dijete, sretna nasmijana djevojčica s blistavim životom pred tobom koji ti je oduzelo ljudsko biće vrijedno prezira, bez sažaljenja i razloga. Čuvaj svoju mamu i tatu koji pate, koji su očajni i slomljeni. Leti visoko naša mala zvijezdo. Volim te", napisala je Carina Aguiar. 

Vijest o smrti Alice Aguiar potvrdilo je i portugalsko Ministarstvo vanjskih poslova. Alicein otac David rođen je na Madeiri te je obitelj živjela tamo dok se nisu preselili u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Pročitajte i ovo Vatra guta sve pred sobom VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda borba sa strašnim požarom kod Skradina

"Portugalski generalni konzul u Manchesteru pomaže obitelji, razgovarao je s njezinim roditeljima i nastavlja im nuditi svu potrebnu podršku", napisali su iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Stigli kanaderi FOTO Dva požara spojila se u jedan kod Zadra: Vatra je ušla i u prostor vojarne