ubo ga u vrat

U zatvoru ubijen muškarac: Poznato o kome se radi, osuđen je zbog silovanja

Zatvor, ilustracija Foto: Getty Images
Denis Sadiković služio je kaznu zatvora od četiri godine i šest mjeseci zbog silovanja svoje djevojke. U vrat ga je nožem ubo drugi zatvorenik, a Sadiković je od ozljeda preminio u bolnici.

U mostarskom zatvoru u subotu je ubijen Denis Sadiković (35) iz Sarajeva koji je služio kaznu zbog silovanja djevojke, neslužbeno saznaje Klix.ba. Njega je, dok je bio u zahodu, nožem u vrat ubo drugi zatvorenik, 37-godišnjak iz Mostara. Sadiković je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Presudom Kantonalnog suda u Sarajevu iz 2021. godine, Sadiković je osuđen na tri godine i šest mjeseci zatvora zbog silovanja i protupravnog oduzimanja slobode svoje djevojke. Nakon što je Vrhovni sud Federacije BiH djelomično prihvatio žalbu Tužiteljstva, promijenjena je kazna te je Sadiković za kazneno djelo silovanja osuđen na kaznu zatvora od četiri godine, a za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode dobio je šest mjeseci. Objedinjeno, dobio je 4 godine i šest mjeseci zatvora.

Pročitajte i ovo završila na psihijatriji Detalji slučaja koji je šokirao Njemačku i Srbiju: Djevojčica nožem ubila sestru, objavljeno i zbog čega

Pročitajte i ovo napadač uhićen Užas u Zagrebu: Napao ga u kafiću i pretukao do smrti

Povezane teme