bez uspjeha

VIDEO Kamere zabilježile jeziv trenutak u kojem je žena propala kroz pločnik u rupu od 8 metara: Već pet dana tragaju za njom

Snimke s nadzorne kamere u Kuala Lumpuru Foto: X / Screenshot
Malezijska policija i vatrogasci tragaju za nepoznatom Indijkom koja je prošlog tjedna propala u jamu duboku osam metara nakon što se urušio pločnik.

Već pet dana traje potraga za Indijkom (48) koja je u Kuala Lumpuru upala u jamu duboku osam metara nakon što se oko nje urušio pločnik.

Incident se dogodio u dijelu malezijske prijestolnice okruženog dvjema glavnim gradskim rijekama, na istom mjestu kojeg su poplavile bujične poplave prošlog četvrtka. 

Vatrogasno-spasilačka služba je prošlog petka, kad se incident dogodio, zabarikadirala dio područja koji se urušio i bagerom počela kopati kako bi spasili 48-godišnjakinju.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

"Proveli smo ručnu potragu, ali nismo uspjeli pronaći žrtvu. Uskoro ćemo nastaviti s opsežnijim iskapanjem u području slijeganja tla", rekao je zamjenik direktora Odjela za vatrogastvo i spašavanje Rozihan Anwar Mamat, piše the Independent.

"Potraga će se nastaviti dok se žrtva ne pronađe", rekao je šef lokalne policije Sulizmie Affendy Sulaiman.

Odbio je komentirati uzrok odrona pločnika u kojem je stradala za sad još neidentificirana žena. Vlasti pretražuju snimke nadzorne kamere kako bi pronašle više detalja.

"Trenutačno pregledavamo snimke CCTV-a i uzimamo izjave svjedoka od onih koji su bili prisutni na licu mjesta", rekao je pomoćnik načelnika policije okruga Dang Wangi Sulizmie Affendy Sulaiman. 

Pročitajte i ovo tužna smrt Mrtva žena pronađena kod groba preminulog supruga: "Djelatnik je u šoku"

Pročitajte i ovo obračun u domovinskom pokretu Zdravko Pevec o Mariju Radiću: "Gledam i ne vjerujem, pa na računu ima najmanje 170 milijuna eura"