Ubojstvo u Italiji

VIDEO Muškarac se slomio pred kamerama i priznao grozan zločin: "Nisam više mogao izdržati"

Muškarac priznao ubojstvo Foto: Screenshot/TikTok
Talijan koji je ubio svoju majku priznao je zločin novinaru tijekom javljanja uživo.

50-godišnji muškarac priznao je uživo na TV-u da je ubio svoju majku dok je razgovarao s novinarom ispred svoje kuće.

Lorenzo Carbone priznao je da je zadavio svoju majku nakon što ga je novinar pronašao ispred njegove kuće u Spezzano di Fioranu u sjevernoj talijanskoj pokrajini Modena.

Čovjek se slomio priznajući zločin dok ga je na televiziji uživo intervjuirao novinar Fabio Giuffrida, koji izvještava za talijanski TV program Pomeriggio 5. Tada je pozvana policija te je Carbone uhićen i priveden.

Njegovu majku Lorettu Levrini (80) kći je pronašla mrtvu u krevetu u nedjelju poslijepodne. Prema lokalnim medijima, Carbone je bio u suzama tijekom intervjua, piše Sky News

"Nisam više mogao izdržati. Ne znam zašto sam to učinio", rekao je.

Carbone je odmah nakon što je pronađeno tijelo postao osumnjičen i pokrenuta je potraga, u kojoj su sudjelovali vatrogasci i bespilotne letjelice. Policija ga je tražila od nedjelje, a rekao je da je pobjegao u obližnji grad Pavullo, gdje je hodao ulicama prije nego što se vratio u kuću koju je dijelio s majkom.

 

Novinar, čija je ekipa slučajno naišla na osumnjičenika ispred njegove kuće dok je pratila priču, odmah je pozvao policiju. Intervju je emitiran nekoliko minuta kasnije.

Nakon što je to uživo prikazano, počele su stizati brojne kritike televizijskoj kući koja je odlučila emitirati intervju.

"Ono što se dogodilo danas u programu Pomeriggio 5 je vrlo ozbiljno. To nije naš posao. Kršenjem etičkog kodeksa dotaknuli smo dno. Medijski cirkus je dosegao novi nivo", samo su neki od komentara.

Pročitajte i ovo Velika analiza Totalni rat je neizbježan? "Ovo je izuzetno opasna situacija"

Pročitajte i ovo Vrtoglava cijena Ljude imaju, znanje i prostor isto, ali nedostaje - novac: "To bi spasilo barem 50 života na godinu"

Pročitajte i ovo Tenzije na Bliskom istoku Hezbolah: "Ispalili smo raketu na sjedište Mossada" - Znakovita poruka iz Europe: "Pojačavamo planove za nepredviđene situacije"

 

Povezane teme