Primijetila jedan detalj

Napeto u Beogradu: Svjedočila dadilja dječaka ubojice, njegov otac burno je reagirao, a roditelji žrtava napustili su sudnicu

Miljana K. Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix
Dadilja je na suđenju ispričala da je dječaka ubojicu čuvala otkad je bio beba te da je jednom prilikom vidjela da je na internetu čitao i istraživao kalibre pištolja.

Dadilja dječaka koji je 3. svibnja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u Srbiji ubio devet učenika i zaštitara svjedočila je na današnjem suđenju njegovim roditeljima Vladimiru i Miljani K.

Ona je na suđenju ispričala da je dječaka ubojicu čuvala otkad je bio beba, piše Blic.

"Ona je vidjela jednom prilikom da je na internetu čitao i istraživao kalibre pištolja", kaže izvor Blica te dodaje da se nakon svjedočenja dadilje za riječ javio Vladimir K.

"On se žalio na to što ih mediji 'razvlače' godinu i pol dana. Na to su reagirale obitelji ubijene djece, sudac ih je opomenuo i udaljio iz sudnice, a potom su neki od roditelja sami napustili sudnicu", dodaje izvor.

Na suđenju je učiteljica povijesti Tatjana Stevanović ispričala da se masakr dogodio brzinom svjetlosti.

"Ona je rekla da je vidjela noge koje polako prolaze pored nje. Dječak ubojica nije trčao ni bježao iz učionice, bio je miran", kaže izvor.

Miljana i Vladimir K. na prethodnim suđenjima iznijeli su obranu i negirali krivicu. 

Pročitajte i ovo Gošća Dnevnika Nove TV Ide u utrku protiv Milanovića: "On moli Boga da Primorac uđe u drugi krug"

Pročitajte i ovo Žestok obračun VIDEO Djevojka je preminula tijekom operacije: Liječnici obitelji rekli tužnu vijest, a onda je nastao krš i lom