Supruga agenta MI5 jedna od prostitutki iz Mosleyovih naci orgija

Slika nije dostupna
Agent MI5 dao je ostavku nakon što je objavljeno da je njegova supruga kao prostitutka sudjelovala u orgijama, glumeći naciste i zatvorenice logore, s predsjednikom Međunarodne automobilističke federacije Maxom Mosleyjem.

Mosleya je razotkrila 38-godišnja madam koja je sve odala novinarima kada je shvatila da je kao redoviti klijent rezervirao pet djevojaka za 2,500 funti radi sado-mazo 'tretmana'.

Iako se sumnjalo da je tajna služba upletena u namještaljku, izvori odbacuju takve sumnje kao neosnovane. Agent je podnio ostavku nakon što su mu predočeni prema kojima je jasno da je njegova supruga bila upletena u slučaj. 

Trenutačno se istražuje je li zbog njegovog privatnog života otkrivena koja državna tajna.

>> FIA: O Mosleyovoj sudbini odlučit će tajno glasovanje

>> Ispovijest prostitutke: Prava istina o naci orgijama s čelnikom Formule 1

>> Šef FIA-e u sado-mazo seksu

Mosley, sin Oswalda Mosleyja, osnivača Britanske fašističke unije i bliskog prijatelja Adolfa Hitlera u javnosti se voli prikazivati kao osoba koja je iza sebe ostavila nacističku povijest oca.

Otac dvoje djece svojim je ponašanjem šokirao javnost. Događaj je snimljen, a na snimci se vidi soba koja izgleda kao koncentracijski logor u kojem je Mosley i logoraš i čuvar. Jedna žena pregledava njegovu glavu u potrazi za ušima nakon čega ga ispituje i bičuje.

Ubrzo zatim on postaje čuvar logora i 'muči' prostitutku, a naredbe izdaje na Njemačkom.

Povezane teme