Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šef FIA-e u sado-mazo seksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi skandal u Formuli 1, no ovaj put, začudo, nije špijunaža. Predsjednik Međunarodnog automobilističkog saveza (FIA) Max Mosley bori se kako bi zadržao svoju poziciju nakon što je objavljena snimka gdje u nazi stilu orgija sa 5 prostitutki, od kojih neke glume logorašice u Auschwitzu.

67-godišnji otac dvoje djece, prijatelj F1 faca poput Bernija Ecclestonea i Lewisa Hamiltona, na petosatnoj snimci u odaji za mučenje glumi zapovjednika logora. Mosley naime, izdaje naredbe na njemačkom jeziku i bičuje dvije djevojke odjevene u kopije uniformi iz Auschwitza, dok ostale tri, odjevene u nacističke uniforme stoje sa strane i nadgledaju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I Lauda pozvao Mosleyja da podnese ostavku Slika nije dostupna F1: Vodeće momčadi kritiziraju ponašanje Maxa Mosleyja

No, Mosley također i sam uživa da ga se tuče do krvi, pa se tako na snimci jasno može vidjeti kako ga jedna od 'naci' djevojaka ispituje i bičuje. Mosley je za te orgije navodno platio 2.500 funti. 

Čelnik F1 Bernie Ecclestone već je stao u Mosleyjevu obranu, uz tvrdnje kako to neće ugroziti njegovu poziciju šefa FIA-e. 

"Poznajem ga jako dugo i da mi je to netko rekao bez dokaza, teško da bih u to povjerovao. Uz pretpostavku da je to sve ipak istina, to što ljudi rade privatno je njihova stvar. Mislim da to nikako neće utjecati na sport", rekao je Ecclestone. 

U FIA-i pak, inzistiraju da je to 'stvar' između g. Mosleya i medija, a njegovi su odvjetnici navodno već podnijeli tužbu protiv britanskog tabloida News of The World radi povrede privatnosti. 

"Odvjetnici g. Mosleya su u kontaktu s medijima i mi trenutno nemamo komentara", rekao je glasnogovornik FIA-e. 

No, ne brane ga baš svi. Na noge su se digle židovske udruge jer je njegov otac, multimilijarder Oswald Mosley, 30-ih godina prošlog stoljeća vodio Britansku Uniju fašista, a bio je i osobni prijatelj Adolfa Hitlera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene