krvavi obračun u Srbiji

Iz taksija pucao na prometne policajce, jednog ubio, drugog teško ranio: U tijeku je velika potjera, dignuti dronovi i helikopteri

Jedan je policajac ubijen, a drugi teško ranjen kada je noćas iz taksija na njih pucano u srbijanskoj Loznici kod granice s BiH.

Tijekom rutinske kontrole taksija u Loznici u zapadnoj Srbiji noćas je došlo do krvavog obračuna u kojem je na prometne policajce ispaljeno nekoliko hitaca. Jedan je policajac ubijen, dok je drugi teško ozlijeđen. 

Javnosti se jutros obratio i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, koji je izjavio kako je u tijeku velika potraga za napadačem. 

"Noćas oko 00:55 u Loznici prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica zaustavili su Mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dvije osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna je osoba pucala iz pištolja i pogodila policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (1990.) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (1974.) u rame, nakon čega je pobjegao. Oba policijska službenika prevezena su u Opću bolnicu Loznica, gdje je Krsmanović podlegao ozljedama.

Pročitajte i ovo otkazao događaje Biden se razbolio, iz Bijele kuće otkrili u kakvom je stanju

Pročitajte i ovo Velik problem kupača Noge u plićaku, a glava pored automobila: Predivna plaža koristi se kao cesta, a vlast nema rješenje

Na licu mjesta policija je pronašla putovnicu osumnjičenog, izdanu na Kosovu, na ime Hajziri Artan (1991). Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem", rekao je Dačić. 

Podignuti su i dronovi i helikopteri kako bi se ušlo u trag napadaču. 

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija ubrzo nakon ovog obračuna.