Policija traga za njime

Spasili djevojčicu (6) od silovanja: Manijak napao malenu, a onda su uletjeli oni

Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je namamio šestogodišnju djevojčicu te je pokušao silovati, ali su ga u groznom naumu spriječili majmuni.

Majmuni su spasili šestogodišnju djevojčicu od silovanja manijaka nakon što joj je strgao odjeću. Muškarac je tijekom vikenda namamio djevojčicu u napuštenu kuću u Baghpatu u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh.

Roditelji djevojčice tvrde da je muškarac skinuo odjeću s mlade žrtve i pokušao je silovati, ali ga je u tome prekinulo nekoliko majmuna, koji su ga natjerali u bijeg. Kad se prestravljena djevojčica vratila kući, roditeljima je rekla da su je spasili majmuni.

"Moja bi kći do sada bila mrtva da majmuni nisu intervenirali", rekao je njezin otac. 

"Moja kći se igrala vani kada ju je optuženi odveo. Prijetio je da će je ubiti", ispričao je otac, piše Daily Mail.

Čovjek je snimljen na nadzornim kamerama kako hoda uskom uličicom u selu Doula dok drži djevojčicu za ruku. Policija je rekla da je muškarac, koji je izgledao mlad, stanovnik drugog sela, ali ga još nisu uspjeli identificirati. 

Otvorena je policijska istraga o pokušaju silovanja, ali je glasnogovornik lokalne policije rekao da je muškarac još uvijek u bijegu.

Pročitajte i ovo Napetosti rastu Golema eskalacija rata: Oglasila se svjetska velesila, europska zemlja traži hitan sastanak

Pročitajte i ovo Rat u Europi "Putin se jednog jako boji", uvjeren je Zelenski, a iz Njemačke je stigla znakovita poruka

Pročitajte i ovo Stigla nova priznanja Tekuće zlato iz hrvatske regije među najboljima na svijetu, suša uoči berbe otežala situaciju: "Cijene će malo ići gore"

 

Povezane teme