U Beču

"Tvrdokorni nogometni navijači ne bi se ovoga posramili": Reporterku Dnevnika Nove TV tijekom javljanja uživo okružili raspjevani fanovi Taylor Swift

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Reporterku Dnevnika Nove TV Viktoriju Bednjanec u Beču su okružili raspjevani fanovi Taylor Swift.

Reporterku Dnevnik Nove TV Viktoriju Bednjanec su prije javljanja iz Beča, gdje su nakon spriječenog terorističkog napada otkazana tri koncerta Taylor Swift, okružili fanovi pjevačice  - Swifties - koji tijekom cijelog prijenosa nisu prestali pjevati. 

"Možete vidjeti što se sada događa i to se događalo cijeli dan u Beču. Obožavatelji su uporni i daju podršku svojoj omiljenoj pjevačici. Ne može se ovo s ničime usporediti. Iako djeluju sretno, oni su tužni i razočarani što nisu mogli uči i vidjeti svog pjevačkog idola", rekla je Bednjanec.

"Mogu samo reći da se tvrdokorni nogometni navijači ne bi ovoga posramili. Ujedinjeni su u tom razočaranju, ali i podršci. Cijeli dan čitaju novosti vezane za ovaj strašan događaj", dodala je.

Reporterka je ustvrdila da je hrvatsku javnost najviše zainteresirao napadač koji je hrvatsko-turskog podrijetla.

"On nije u evidenciji, odnosno imao hrvatsku putovnicu. Još će se dugo raspravljati o svemu. Mozak operacije bio je 19-godišnjak koji je sve priznao", napomenula je.

"Obožavatelji će ovdje biti do daljnjega. Novac za smještaj i put im je otišao u vjetar, ali će na dane kada su trebali biti koncerti imati svoje tulume", zaključila je Bednjanec.

Pročitajte i ovo podrijetlom iz Sjeverne Makedonije Otkriven identitet 19-godišnjaka koji je planirao izvesti teroristički napad: "Imam velike planove..."

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr