Tijekom vožnje

VIDEO Drama u busu: Vozač ostao bez svijesti, a sve je iznenadila reakcija jednog putnika

Putnik preuzeo volan autobusa Foto: Youtube
Dvojica putnika autobusa dobila su pohvale za svoje brze i herojske reakcije nakon što je vozač autobusa tijekom vožnje ostao bez svijesti.

Objavljena je snimka tijekom autobusne vožnje u Colorado Springsu u SAD-u koja prikazuje trenutak kada su dva putnika shvatila da se nešto dogodilo s vozačem autobusa. Jedan čovjek prilazi kako bi provjerio je li vozač dobro, a drugi, shvaćajući opasnost u kojoj se nalaze, brzo skače naprijed i preuzima kontrolu nad volanom.

Dok je istovremeno zvao hitnu službu, čovjek koji je preuzeo kontrolu nad upravljačem autobusa uspio je sigurno zaustaviti vozilo.

Unatoč naporima dvojice putnika i dolasku hitnih službi, vozač autobusa je preminuo. Tvrtka Mountain Metropolitan Transit, u čijem je vlasništvu autobus, pohvalila je postupke dvojice muškaraca.

Putnik koji je prvi primijetio da vozaču nije dobro napustio je mjesto događaja prije dolaska hitne pomoći jer je morao na posao, pa vlasti nisu uspjele identificirati ni njega.

Sheridan je izjavila da je obitelj preminulog vozača autobusa zatražila privatnost u ovom trenutku, piše Express.co.

Pročitajte i ovo Groblje u Lovreću FOTO Na posljednji ispraćaj Ante Ćorušića stigli Karamarko, Primorac, Beroš...

Pročitajte i ovo službe na terenu VIDEO Gusti dim nadvio se nad Triljem, gori zgrada gospodarskog giganta iz Jugoslavije: "Radit će se sigurno cijelu noć i dan..."

Povezane teme