domar ubojica

FOTO Pogledajte prve fotografije s mjesta krvoprolića u školi

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Školski domar ubio je troje svojih kolega. Ušetao je u srednju školu u Sanskom Mostu s oružjem, ušao u sobu za sastanke i počeo pucati.

U srednjoj školi u Sanskom Mostu domar je jutros ubio troje svojih kolega, a onda pokušao presuditi i sebi. Pucao si je u prsa, no nije se ubio te je s teškim ozljedama prebačen u Hitnu pomoć u Banjoj Luci. 

Sve najvažnije informacije o tom krvoproliću pročitajte OVDJE.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, ubio je ravnatelja škole, profesoricu i tajnicu. Policija je potvrdila samo da su tri osobe ubijene u krugu gimnazije, no mediji navode kako je ubojica Mehemed Vukalić, dok su njegove žrtve ravnatelj Nijaz Halilović, profesorica Gordana Nidžan i tajnica škole Nisveta Kljunić.

U trenutku kada je nešto poslije 10 sati počinjeno trostruko ubojstvo u školi su bili u tijeku i popravni ispiti, no nema potvrde je li i koliko učenika bilo u zgradi.

Pročitajte i ovo Krvoproliće u Sanskom Mostu Tri osobe ubijene u srednjoj školi: Objavljeno tko su žrtve

Pročitajte i ovo iz minute u minutu Žalio se na mobing, u školi bili i učenici. Brat domara koji je u BiH počinio masakr: "Ne znam što mu je bilo, bio je vjernik"

Pročitajte i ovo strašan zločin Otkriven identitet napadača iz škole, ali i mogući motiv: Točno je znao koga je došao ubiti

Pročitajte i ovo Sanski Most VIDEO Pogledajte scene ispred škole u kojoj se dogodilo krvoproliće: Kolege u nevjerici i suzama

Pročitajte i ovo Strava u Sanskom Mostu Glasnogovornik policije za DNEVNIK.hr otkrio detalje masakra u Gimnaziji: "Dobili smo dojavu..."