Iznenadni napad

VIDEO Procurile snimke Netanyahuove rezidencije koju je Hezbolah pogodio dronom: Svi se pitaju jednu stvar

Netahyahuova rezidencija nakon napada dronom Foto: X screenshot
Izraelski mediji objavili su snimke na kojima se vide posljedice udara te oštećenja prozora na Netanyahuovoj rezidenciji.

Iz Libanona je u subotu lansiran dron na obalnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanyahua.

Izraelska vojska izvijestila je da se dron  srušio na zgradu u izraelskom gradu Caesareji, gdje je premijerova rezidencija za odmor.

Netanyahuov ured objavio je da ni on niti njegova supruga u vrijeme napada nisu bili u obalnom odmaralištu koje se nalazi između Tel Aviva i Haife. U incidentu nitko nije ozlijeđen, priopćila je vojska. Zaustavljena su dva bespilotna leteća objekta, dok je treći pogodio metu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Izraelski mediji objavili su snimke na kojima se vide posljedice udara i oštećenja prozora, a mnogi postavljaju pitanja o efikasnosti protuzračne obrane.

"Hezbolah, saveznik Irana koji je pokušao ubiti mene i moju suprugu, napravio je veliku pogrešku. Poručujem Irancima i njihovim partnerima u 'osovini zla': svatko tko pokuša nauditi građanima Države Izrael platit će visoku cijenu", rekao je Netanyahu.

Libanonska šijitska milicija Hezbolah, koja je u savezu s Hamasom u pojasu Gaze, ispaljuje rakete i dronove na Izrael gotovo svakodnevno od početka rata u Gazi.

Pročitajte i ovo Ružan slučaj u Zadru VIDEO Mnoge je zgrozilo ono što je konobar učinio stranom radniku: "Strašno da se netko tako odnosi prema drugom biću"

Pročitajte i ovo Blokirao tri trake Prekinut promet na autocesti: Prevrnuo se srbijanski šleper, vatrogasci morali brzo intervenirati