nestala prije 5 mjeseci

FOTO Otac Danke Ilić oglasio se na mrežama emotivnom objavom

Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot
Prije točno pet mjeseci nestala je Danka Ilić (2), djevojčica nad čijom je sudbinom strepila cijela regija. Sumnja se da je ubijena, no slučaj nije ni blizu razrješenja, a tijelo malene još nije nađeno.

Pet mjeseci od nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju u Srbiji oglasio se njezin otac, Miloš Ilić, koji je podijelio dirljivu objavu na društvenim mrežama. 

Na fotografiji je malena Danka u kolicima, a njezin brat stoji pored nje i grli je. U opisu fotografije Dankin otac stavio je samo emotikon srca, u znak sjećanja na nestanak kćerkice.

Danka Ilić s bratom Foto:društvene mreže/Screenshot

Sumnja se da su je ubila dvojica radnika Vodovoda iz Bora, Dejan Dragijević i Srđan Janković, protiv  kojih Više javno tužiteljstvo u Zaječaru vodi istragu, ali i dalje bez optužnice, i dalje bez tijela djevojčice koje nije pronađeno. 

Danka je poslednji put viđena 26. ožujka kad je s majkom i bratom došla u Banjsko Polje, gdje su se igrali u dvorištu iz kojeg je djevojčica u jednom trenutku izašla. Dragijević je priznao da su je udarili automobilom te pokopali na deponiju otpada, a da je tijelo kasnije premjestio s ocem i bratom. Brat je u pritvoru preminuo, Janković se prvo branio šutnjom, a kad se predomislio rekao je da djevojčicu nikad nije vidio. Svoji iskaz promijenio je i Dragijević koji je također tvrdio da Danku nije vidio. 

Iako je policija tvrdila kako su ih tragovi odveli do osumnjičenih, koliko se za sada zna, DNK djevojčice nije pronađen u automobilu. Pretraženi su deponiji, kuće osumnjičenih, kanjoni... Danki ni traga. 

Pročitajte i ovo nesvakidašnja situacija Drama na graničnom prijelazu: Muškarac iz Audija trčao od auta do auta i vikao: "Brate, molim te..."

Pročitajte i ovo tri komada Zbog tri naljepnice na automobilu dobio drakonsku kaznu: "To je licemjerno i kršenje zakona"

Pročitajte i ovo BIA i policija u akciji Dačić potvrdio: "Uhićen je hrvatski špijun u Beogradu"