Sude mu

Prijatelji i rođaci prijavili nestanak žene: Policija privela partnera, odmah su sa psima pojurili u njihov stan

Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac u Njemačkoj osumnjičen je da je ubio svoju partnericu te zazidao njezino tijelo u stanu.

Muškarac je osumnjičen da je ubio svoju partnericu i zazidao njezino tijelo u zajedničkom stanu u Stuttgartu. Kako su priopćili policija i državni odvjetnik, 47-godišnjak je priveden.

Rođaci i nekoliko poznanika 48-godišnje žene 16. listopada prijavili su njezin nestanak. Mjesecima se nisu čuli s njom. Tada je ispitan njezin partner, koji je policiji bio sumnjiv jer je u njegovim izjavama bilo puno nelogičnosti i bile su kontradiktorne. Kad je policija u ponedjeljak pretražila zajednički stan para u južnom dijelu Stuttgarta s potražnim psom, otkrila je tijelo u šupljini iza zida. 

Osumnjičeni je uhićen na licu mjesta. Sada se istražuje točan tijek zločina. Muškarac je u utorak izveden pred suca. Sada je u pritvoru zbog sumnje da je počinio ubojstvo, piše Tagesspiegel.

Pročitajte i ovo dolazak nove vojske Ukrajinci svakog trenutka očekuju udar, Putin pripremio pojačanje koje bi moglo sve promijeniti: "Bit će legitimna meta"

Pročitajte i ovo Veliki problemi malih ljudi Zlostavljanje u zagrebačkoj školi: Grupa dječaka maltretira ostale, guraju im prste u stražnjicu, simuliraju seks. Svi šute u strahu od - osvete

Pročitajte i ovo novi ulaz u metropolu Počinju veliki radovi u Zagrebu: Proširuje se važna prometnica i gradi nova pruga nakon 20 godina

Povezane teme