pronađen u šatoru

Amerikanac pronašao tijelo svojeg prijatelja, tvrdio da ga je ubio medvjed: Odgovor policije ga iznenadio

Ubijen muškarac Dustinađ Kjersema Foto: Ured šerifa okruga Gallatin
Muškarac u Montani brutalno je ubijen u šumi i ostavljen u svojem šatoru. Njegov prijatelj, koji ga je pronašao, tvrdio je da ga je ubio medvjed, no policija je to opovrgnula.

Prošle subote, policija u Montani zaprimila je dojavu o mrtvom tijelu 35-godišnjeg Dustina Kjersema. Nakon što se nije pojavio na dogovoru u petak, prijatelj ga je krenuo tražiti i potom pronašao u šatoru nedaleko od parka prirode. 

Prijatelj je pozvao hitnu i objasnio im kako vjeruje da mu je prijatelja ubio medvjed, no kada je na mjesto ubojstva stigao rendžer, nije pronašao nikakve znakove da je medvjed bio blizu.

Policija je ubrzo pronašla dokaze koji potvrđuju da je Kjersem ubijen. Zadobio je višestruke rane i posjekotine, ponajviše po lubanji, piše CBS.

Trenutno još uvijek nitko nije osumnjičen, a policajci su objasnili kako će istragu otežati činjenica da na području na kojem je Kjersem pronađen nema mobilnog signala.

"Brutalno je ubijen u svom kampu. Trebat ćemo svu pomoć za pronalazak ubojice. Ljudi su me pitali postoji li prijetnja ovoj zajednici i odgovor je da ne znamo. Trenutno nemamo dovoljno informacija da to možemo potvrditi", rekao je glasnogovornik policije.

Policija je zamolila građane obližnjih mjesta da im se obrate ukoliko imaju ikakvih informacija o ovom slučaju. 

"Znamo da je netko bio vani i da ga je ubio na vrlo gnusan način. Ako idete prema šumi, morate obratiti pozornost i ostati na oprezu", rekao je glasnogovornik. 

Pročitajte i ovo Poskupljenje Požurite na pumpe: Poznate su nove cijene goriva, nije dobro

Pročitajte i ovo Uočen na radaru Drama na nebu: Neidentificirani objekt uletio u zračni prostor članice NATO-a, dignuti ratni avioni

 

Povezane teme