policija i hitna na terenu

Strava u Švicarskoj: Muškarac upao u vrtić i ranio troje djece

Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je uhitila muškarca koji je ozlijedio najmanje troje djece u vrtiću u najvećem švicarskom gradu Zürichu. Istražuje se njegov motiv.

Najmanje je troje djece ozlijeđeno nakon što ih je napao muškarac u vrtiću u najvećem švicarskom gradu Zürichu. Jedno je dijete u napadu teško ozlijeđeno. 

Glasnogovornik gradske policije rekao je da je policija o napadu obaviještena malo nakon podneva. Navodno se radi o 23-godišnjem Kinezu.

"Na licu mjesta je najmanje šest do sedam policijskih automobila. Hitna pomoć također je na trgu s nekoliko vozila", rekao je očevidac lokalnim medijima.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Muškarac je uhićen na licu mjesta, a policija još uvijek ne zna motiv napada. Dob djece kao ni oružje s kojim je počinjen napad još uvijek nije poznato.

"Više nema opasnosti za građane", poručili su iz policije za lokalne medije i dodali da je uspostavljena telefonska linija za zabrinute roditelje. 

Pročitajte i ovo analiza stručnjaka Vozači na rubu živaca zbog ogromnih gužvi u Zagrebu: "Postoji velik problem, došli smo do točke u kojoj promet može stati"

Pročitajte i ovo IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Oni imaju pravo na besplatno dopunsko osiguranje: Provjerite jeste li među njima