Imali su pomoć

Uhićen srpski par koji je oteo prijevremeno rođenu bebu: Poznato i što je bilo s djetetom

Santiago i njegovi roditelji pronađeni su Foto: Belgijska federalna policija
Roditelji i novorođenče Santiago koje su ukrali iz rodilišta pronađeni su. Poznato je i stanje djeteta.

Sedamanaest dana star dječačić Santiago ukraden je iz rodilišta bolnice Robert-Ballanger u ponedjeljak. Njega i njegove roditelje, koji su ga iz rodilišta i ukrali, policija je pronašla u petak oko 19:30.

Pronađeni su u hotelu na području Amsterdama u Nizozemskoj. Stanje prijevremeno rođenog djeteta je "dobro", prenose francuski mediji.

“Santiago je pronađen sa svojim roditeljima, svi su živi, ​​u hotelu” u amsterdamskoj regiji, potvrdio je glasnogovornik ureda javnog tužitelja Bobigny, zadužen za istragu, ne dajući dodatne informacije.

Policija je najprije telefonom pokušala stupiti u kontakt s djetetovom majkom, nakon čega je otišla na adrese koje su roditelji prijavili, a potom su kontaktirali i ostale članove obitelji.

Troje poznanika roditelja - dva muškarca i jedna žena - uhićeni u utorak ujutro u Seine-Saint-Denisu te su odvedeni pred istražne suce u Bobigny.

Dvojica muškaraca, maloljetnik i punoljetna osoba, optuženi su za otmicu i oduzimanje maloljetne osobe mlađe od 15 godina u organiziranoj skupini te su privremeno lišeni slobode, priopćilo je u petak tužiteljstvo, piše Le Parisien.

Roditelji, srpskog podrijetla, navodno su otprije poznati policiji. Otac zbog kaznenog djela nasilja, a majka zbog uporabe narkotika. Pretpostavlja se da su svoje dijete oteli zbog straha od socijalne službe, da im ne uzmu dijete. Osobe koje su im pomagale imaju između 16 i 29 godina, također su srpskog podrijetla.

Pročitajte i ovo eskalacija sukoba Sjeverna Koreja potvrdila najgore noćne more Ukrajine i njezinih zapadnih savjetnika: "To je u skladu s međunarodnim pravom..."

Pročitajte i ovo Čeka se reakcija Dramatični navodi Britanaca: "Crta je prijeđena, ovo je sada potencijalno treći svjetski rat"

Pročitajte i ovo Objavio inspektorat Nakon Austrije sada i u Hrvatskoj: Povlače se Coca Cola, Fanta i Sprite iz poslovnica omiljenog trgovačkog lanca