Pronašli njegovo tijelo

Ovo je heroj koji je do zadnjeg daha spašavao druge iz poplava: Bujica ga odnijela pred očevim očima

Ernad Begović Foto: Komunalno Mostar
Ernad Begović život je izgubio dok je nesebično pokušavao spasiti svoje susjede od poplava. U četvrtak je pronađeno njegovo tijelo.

U Jablanici je u četvrtak pronađeno tijelo Ernada Begovića, koji je izgubio život dok je nesebično spašavao svoje susjede od poplava. Bujica ga je odnijela ispred očevih očiju nakon što su njih dvojica spasili desetero ljudi.

Nesebično se u toj golemoj tragediji koja je zahvatila taj kraj davao za druge, ali nažalost, nije mogao izbjeći bujicu koja ga je odnijela.

Javno poduzeće Komunalno d.o.o. Mostar objavilo je in memoriam za svoga djelatnika Ernada Begovića, koji je nestao u tragičnim poplavama na području Jablanice.

"Javno poduzeće Komunalno d.o.o. Mostar s ponosom ističe herojsku i nesebičnu gestu našeg djelatnika Ernada Begovića, koji je svojim djelovanjem pomagao ne samo svojoj obitelji već i susjedima i prijateljima tijekom tragičnih događaja u Jablanici. Njegova požrtvovnost i humanost ostat će trajno u sjećanju svih koji su ga poznavali. Kao kolektiv, stojimo uz njegovu obitelj u ovim teškim trenucima i pružat ćemo im podršku i ubuduće. Svi koji ste poznavali našeg neustrašivog Begu i želite pomoći njegovoj obitelji možete to učiniti uplatom na žiroračun njegove kćeri, Erne Begović: 1995316049008852 Erna Begović", objavilo je komunalno poduzeće.

Pročitajte i ovo U pitanju su bile sekunde VIDEO Osuđen na doživotni zatvor: Bacio čovjeka pod nadolazeći vlak, tvrdi da je to učinio zbog jednog detalja

Pročitajte i ovo Kaos na Bliskom istoku VIDEO Brutalan napad na Libanon: Među poginulima i osmeročlana obitelj, vođa Hezbolaha izbjegao atentat

  Pročitajte i ovo Preživio noćnu moru VIDEO Dramatična akcija: Pronađen muškarac koji je nakon uragana na zamrzivaču plutao 50 km od obale

 

Povezane teme