Tragedija u BiH

Ovo je četvero mladih koji su sletjeli u rijeku i poginuli: "Zašto baš moja dobra Branka..."

Mercedes koji je završio u rijeci Bosni Foto: Bosna.ba
Objavljeno je tko su mladi ljudi koji su poginuli u prometnoj nesreći u BiH.

Obitelji i prijatelji opraštaju se od četiriju mladih osoba koje su poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila u mjestu Dobrinje u Bosni i Hercegovini.

Do nesreće je došlo tijekom vožnje cestom između Kaknja i Visokog, gdje je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i ono je završilo u rijeci Bosni. Na društvenim mrežama objavljeno je da su poginuli Branka Dusper i Armin Puščulović iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog.

"O Bože moj, zašto baš moja divna i dobra susjeda Branka? U kobnoj tragediji život je izgubila moja susjeda Branka Dusper, koja je bila puna života, divna i dobra osoba, koju od malih nogu poznajem, koja je izrasla u prekrasnu ljepoticu. Teško je sad njenim roditeljima, sestri i ostaloj obitelji, susjedima i prijateljima. Susjedo moja, počivaj u miru Božjem, poveli te anđeli u raj, nedostajat ćeš nam svima", objavila je jedna mještanka Kiseljaka.

U vozilu se nalazio još jedan mladić (22), koji se uspio spasiti, a pretpostavlja se da je ispao prije nego što je auto završio u rijeci. Nakon nesreće satima je u polusvjesnom stanju lutao tražeći pomoć. Policiji je rekao da se sjeća samo da je bio u autu s još nekoliko osoba te da je vozilo sletjelo u rijeku Bosnu.

Pročitajte i ovo Preživio noćnu moru VIDEO Dramatična akcija: Pronađen muškarac koji je nakon uragana na zamrzivaču plutao 50 km od obale

Pročitajte i ovo Nikad skuplje Hrana koju Hrvati obožavaju postaje luksuz: "Više me ništa ne iznenađuje"