Maskirana banda

VIDEO Naoružani napadači upali u live TV emisiju: Prekinuli program i prijetili zaposlenicima

Slika nije dostupna
TV postaja napadnuta je dan nakon što je predsjednik Ekvadora Daniel Noboa proglasio izvanredno stanje zbog bijega jednog od najozloglašenijih šefova narko bande u zemlji iz zatvora.

Usred televizijske emisija koja je emitirana uživo u studio su upali naoružani i maskirani muškarci. Emisija je emitirana na ekvadorskoj televizijskoj postaji TC u Guayaquilu, a muškarci su osoblju rekli da legne na pod te su se u pozadini čuli pucnji i vikanje.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Televizijski djelatnici su na podu ležali 15 minuta prije nego je televizijski prijenos prekinut, a novinari i snimatelji poslali su brojne poruke dok je oko 20 kriminalaca divljalo zgradom.

"Žele nas sve pobiti. Pomozite nam", pisalo je u jednoj.

Naoružani muškarci viđeni su kako izlaze iz televizijskog studija. Policija je na mjesto događaja stigla oko 30 minuta nakon provale, a osoblje televizije je evakuirano.

Incident se dogodio usred otmica najmanje sedam policajaca i niza eksplozija, dan nakon što je predsjednik Ekvadora Daniel Noboa proglasio izvanredno stanje, izvijestio je Sky News.

Pročitajte i ovo Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje Zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru, moglo bi biti još uhićenja! Majka napadnutog mladića: "Što se dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske"

Izvanredno stanje uvedeno je nakon što je jedan od najozloglašenijih šefova narkobande u zemlji pobjegao iz zatvora.

Nestanak Adolfa Maciasa poznatog kao Fito prvi put je prijavljen u nedjelju. Tužitelji Ekvadora potom su podigli optužnicu protiv dvojice zatvorskih čuvara u sklopu istrage o navodnom bijegu.

Povezane teme