Snimila nadzorna kamera

VIDEO Pregazili dječaka na pješačkom i pobjegli

Slika nije dostupna
Nakon što su udarili dječaka na pješačkom prijelazu, dvojica motociklista nisu mu ni pokušali pomoći. Jednostavno su ga ostavili krvavog na cesti.

Dok je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza dječaka je okrznuo prvo jedan motocikl, a potom ga je drugi udario. Motociklisti su prošli kroz žuto svjetlo. Drugi motociklist se nije ni zaustavio kad je dječak krvav pao na pod, a prvi je nakratko stao, pogledao prema dječaku i nastavio dalje.

>> Stravična snimka: Udario pješake na pješačkom, odmaknuo se, pa ih pregazio

Huang Jianping, radnik u lokalnoj bolnici, vidio je što se dogodilo i potrčao da pomogne dječaku. 'Vidio sam rupu u dječakovoj glavi i krv. Rukama sam mu stisnuo ranu i zamolio druge prolaznike da nazovu hitnu pomoć', ispričao je Huang.

Vozilo hitne pomoći brzo je stiglo i dječak je prevezen u bolnicu. 'Bio sam prestravljen kada sam vidio sina da leži krvav na cesti. G. Huang mu je pokušavao zaustaviti krvarenje', kazao je dječakov otac Wu Zhihua.

Liječnici u bolnici su rekli kako je dječak u bolnicu stigao u zadnji čas jer su ozljede glave koje je zadobio bile ozbiljne.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.